MÁS
ARCULAT

Kreatív megoldások. Elcsépelt lehet, de mi így gondolkozunk.
Elmondja, mi az alap ötlete, mi a cég víziója, ki a célcsoport, mit szeretne az arculattal közvetíteni. Mi újra álmodjuk, tervezünk, konzultálunk és egyedit alkotunk. MÁSképp, ugyanúgy!

Erre van szükségem!
presentation_01
presentation_02

MÁS
APPLIKÁCIÓ

Legyen szó web vagy mobil alapú applikációról, segítünk megtalálni a legjobb megoldást. A felhasználóbarát grafikai tervezésben specialisták vagyunk. Fejlesztő kollégáink pedig tökéletesen reprodukálják a megálmodott funkciókat! MÁSképp, ugyanúgy!

Erre van szükségem!

MÁS
WEBFEJLESZTÉS

Egyik legnehezebb döntés, hogy kivel és mit fejlesztessen. Nem mindig kell bonyolítani az egyszerűt. Ebben vagyunk segítségére. Terméket el lehet adni egy egyszerűbb weboldallal is, viszont biztonságos rendszert nem lehet kiépíteni sablonos megoldásokkal. Informáljuk, tervezünk, fejlesztünk, tesztelünk, átadunk, utánkövetünk. MÁSképp, ugyanúgy!

Erre van szükségem!
presentation_03
presentation_04

MÁS
SZÖVEGÍRÁS

Kommunikáció. Eszköz amivel elérjük vásárlóit, ügyfeleit, partnereit. Sokféleképpen lehet kommunikálni, az ember nem is gondolná mennyi kritérium néz szembe velünk a megfelelő eredmény eléréséhez. Kontextus, nexus, marketing cél... Ezekről mind számot vetünk, osztunk-szorzunk és megírjuk a legmegfelelőbb szórólap-, weboldal-, reklámszöveget. MÁSképp, ugyanúgy!

Erre van szükségem!

MÁS
MARKETING

Eredmény. A marketing fő célja. Legyen szó bármilyen konverzióról; eladás, regisztráció, részvétel egy rendezvényen, minden egyes értékesítéshez elengedhetetlen a marketing. Ha pedig marketing, akkor online és social marketing. Minden csatornát bevetünk, hogy megismerjék termékét, szolgáltatását. Tervezünk, ütemezünk, szövegelünk, kapcsolatot létesítünk, statisztikát készítünk, utánkövetünk. MÁSképp, ugyanúgy!

Erre van szükségem!
presentation_05